Leven

Levensverzekeringen


Het overlijden van u of uw dierbaren is al erg genoeg.
Zorg dat er niet ook nog eens financiële problemen om de hoek komen kijken.
Redenen om een levensverzekering af te sluiten zijn o.a.

  • Het aflossen van een schuld, meestal een hypotheek.
  • Uw nabestaanden goed verzorgd achterlaten
  • Een inkomen voor uw oude dag

Enkele voorbeelden vindt u hieronder.
Een levensverzekering is maatwerk, dus bel ons voor een afspraak.
Wij bespreken samen van te voren welke kosten wij hiervoor in rekening brengen. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.


« terug naar particuliere verzekeringen

Welke verzekering zoekt u?

Laat uw geliefden niet achter met de hoge kosten voor uw begrafenis of crematie.

We willen er allemaal niet aan denken; het overlijden van uzelf of uw geliefden. Toch is het goed om er zo af en toe eens bij stil te staan. Heeft u wel eens nagedacht over uw wensen of heeft uw wel eens gesproken met uw partner over zijn of haar wensen? Een uitvaart is een dure aangelegenheid. We hebben het al gauw over € 7.000,- tot € 11.000,-. Als u dat (en liefst nog meer) op de bank heeft staan, dan zal het allemaal wel lukken. Maar heeft u niet zo een grote buffer, denk dan eens na over een uitvaartverzekering. Om de premie hoeft u het vaak niet te laten, deze kan over een hele lange periode worden uitgesmeerd.

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering kunt u onderscheid maken tussen een uitvaartverzekering in natura of een uitvaartverzekering in geld. Een uitvaartverzekering in natura dekt de kosten van uw uitvaart en regelt vrijwel alles na uw overlijden: van het verzorgen van de rouwkaarten tot het regelen van de begrafenis of crematie.

Vaak volgt wel een vergoeding in geld, als de uitvaart elders of op een andere manier wordt geregeld. Dit bedrag is gemaximeerd. 
Een uitvaartverzekering in geld keert na het overlijden een geldbedrag uit. Uw nabestaanden kunnen hiermee de uitvaartkosten voldoen, maar regelen alles zelf. Het verzekerde bedrag staat hierbij los van de werkelijke kosten van de uitvaart.

Wilt u ook verzekerd zijn dat uw uitvaart gepaard gaat met uw persoonlijke wensen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Voorafgaand informeren wij u uiteraard over de advieskosten die wij u in rekening brengen.

U wilt uw nabestaande(n) na uw overlijden toch ook goed verzorgd achterlaten?

Als u komt te overlijden, tijdens de looptijd van uw hypotheek, kunnen uw nabestaande(n) dan de hypotheek nog betalen? Er valt, bij overlijden van u of uw partner vaak een (deel) van het gezinsinkomen weg. Dan moet u of uw partner opeens alle kosten alleen ophoesten, met minder inkomsten. Het zou toch fijn zijn als uw gezin zich in ieder geval geen financiele zorgen hoeft te maken. Een overlijden is al erg genoeg. Een overlijdensrisicoverzekering kan dienen als aflossing (geheel of gedeeltelijk) van een doorlopend krediet of hypotheek.  Belangrijke redenen om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten!

Wij berekenen graag, samen met u, welk gat er opgevangen moet worden en wat hier de kosten voor zijn.