Particuliere verzekeringen

Er zijn veel soorten verzekeringen.


Schadeverzekeringen zijn er om de financiële gevolgen bij schade op te vangen. Bijvoorbeeld bij brand, bij schade aan uw auto, als u per ongeluk een ander schade toebrengt, als u uw dure vakantieeis moet afbreken, of als u jurische bijstand nodig heeft. Levensverzekeringen keren een bedrag uit bij overlijden, of juist bij het in leven zijn op de afgesproken datum, om bijvorbeeld uw gezin niet onbemiddeld achter te laten na uw overlijden of om later meer financiële armslag te hebben. Bij zogverzekeringen worden ziektekosten gedekt, voor uzelf, uw gezin of huisdier. De basis ziektekostenverzekering is verplicht, maar dekt niet alle kosten. U kunt eventueel een aanvullende verzekering afsluiten als u bijvoorbeeld regelmatig gebruik maakt van een fysiotherapeut of als uw kind mischien wel een beugel nodg heeft.

Over het algemeen sluit u een verzekering af voor een langere periode. Na 1 jaar is de verzekering over het algemeen, per maand opzegbaar.  De premie die u betaalt is natuurlijk afhankelijk van het risico op schade en de verzekerde waarde van het object. Over het algemeen betaalt de verzekeringsmaatschappij provisie aan ons.

U kunt ook een maandelijks verzekeringsabonnement bij ons afsluiten. U betaalt dan aan ons en de maatschappij geeft ons geen vergoeding. Hierdoor wordt uw premie goedkoper, maar hier staat dan wel tegenover dat u maandelijks aan ons een vergoeding betaald. Bij levensverzekeringen betaalt de verzekeraar geen vergoeding aan ons, dan ontvangt u van ons een factuur voor de werkzaamheden, natuurlijk spreken we de vergoeding wel van te voren met u af.

Hieronder zetten wij voor u de meest voorkomende verzekeringen op een rijtje.

 

 

 

Wonen Lees meer
Zorg en gezin Lees meer
Vervoer Lees meer
Recreatie Lees meer
Leven Lees meer