Hypotheken

Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek, rijst snel de vraag welke hypotheekvormen er bestaan. Wat de voorwaarden zijn en wat de fiscale aspecten zijn.


Een hypotheek uitkiezen en een hypotheek krijgen is een hele klus en dit moet vaak in een korte periode geregeld zijn. De geldverstrekkers zijn verplicht een verantwoorde leningen te verstrekken. Hier hebben de geldverstrekkers heel veel gegevens voor nodig. Ze vragen u, met recht, het hemd van het lijf! Uiteindelijk moet men er van overtuigd zijn dat u de lasten kunt dragen, nu maar ook in de toekomst. 

Boske Advies is een onafhankelijk hypotheek adviseur. Wij kunnen kiezen uit heel veel verschillende banken en financierers. Wij ontvangen geen geld van de hypotheekverstrekkers. U bent onze opdrachtgever. Geert Boske, de hypotheek adviseur van Boske Advies begeleiden u in dit gehele proces. Zodat u straks lekker en goed kunt wonen. Geert gaat eerst met u een vrijblijvend, oriënterend gesprek aan. Bent u bekend met de soorten van hypotheken en alle aspecten, die daar bijhoren? Bent u iemand die wel wat risico durf te nemen of speelt u liever zoveel mogelijk op zeker. Natuurlijk is het van groot belang dat u een hypotheek kiest, die bij u past. Bij u en uw financiele situatie.

Wat kunt u per maand missen aan rente en aflossing van de lening. Wat is dan de hoogte van het hypotheekbedrag? En in welke prijsklasse kunt u een woning kopen? Ook is het van het grootste belang dat er wordt gekeken als u arbeidsongeschikt raakt of één van de partners komt te overlijden. Vervolgens wordt er samen onderzocht wat uw mogelijkheden zijn en welke aanbieders de beste hypotheek voor u hebben. En dan begint het verzamelen van alle benodigde stukken.

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Wij blijven informeren over diverse mogelijkheden wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij er voor dat u tot het einde maximaal voordeel van uw keuze heeft. Naar onze mening is onze adviserende taak pas afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald. Woont u in de buurt van Castricum? Kom langs op ons kantoor in Bakkum! Want als u uiteindelijk een keuze maakt uit alle beschikbare hypotheken, wilt u er maar 1. En dat is de beste die er is voor u, voor nu en voor later.

Hypotheekvormen Lees meer
Nationale Hypotheek Garantie (NHG) Lees meer
Overwaarde en oversluiten Lees meer
Rente Lees meer
Hypotheekverstrekers Lees meer
Starters Lees meer