Hypotheken

Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek in Bakkum, Castricum en omstreken, rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Beide hypotheekvormen hebben eigen voorwaarden en Fiscale aspecten en daarmee voor- en nadelen.


Hieronder staan de beide vormen met meer informatie over de desbetreffende vorm. Wij zijn graag bereid u een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

Algemene informatie

Bent u nieuw op het gebied van hypotheken en heeft u nog weinig kennis van de verschillende termen dan kan het raadzaam zijn om u eerst meer in te lezen. Wij hebben enkele veel voorkomende begrippen verzameld en uitgelegd, klik door naar de betreffende pagina’s om meer informatie te verzamelen.

  • Starterslening
  • Nationale Hypotheek Garantie
  • Overwaarde Hypotheek
  • Tweede hypotheek
  • Hypotheek rentestanden

Hypotheekvormen

Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek in Bakkum rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Elke hypotheekvorm heeft eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. Op deze pagina ziet u een aantal van de meest gebruikte vormen, kijk rustig rond op de site. Wij zijn graag bereid u een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

Hypotheek Bakkum

  • Annuïteitenhypotheek
  • Lineaire Hypotheek

Mogelijkheden voor u!

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Wij blijven informeren over diverse mogelijkheden wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij er voor dat u tot het einde maximaal voordeel van uw keuze heeft. Naar onze mening is onze adviserende taak pas afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Woont u in de buurt van Bakkum? Kom langs ons kantoor! Want als u uiteindelijk een keuze maakt uit alle beschikbare hypotheken, wilt u er maar 1. En dat is de beste die er is voor u, nu en later.

Een passend advies begint met een goed gesprek

Een helder en persoonlijk advies ...